Glas Javnosti

ŽENA DARKA LAZIĆA IZGUBILA BEBU: Danima trpela bolove, pa saznala tužne vesti

Estrada
Autor: Glas javnosti / OBJEKTIV

Katarina je prvo mislila da se otrovala hranom dok nije bila u zemlji, ali je shvatila da ima problem drugačije prirode

Supruga folk pevača Darka Lazića, Katarina Stojanović, izgubila je bebu ubrzo nakon što se saznalo da je u drugom stanju.

Katarina je, naime, danima navodno trpela velike bolove u predelu stomaka, a posle pregleda i urađenih analiza konstatovano je da mora hitno na operaciju.

– Katarina se Darku žalila čim su se vratili iz Dubaija, gde su nekoliko dana bili na odmoru. To im je ujedno bio mini medeni mesec posle tajnog venčanja. Tamo je sve bilo u redu, nikome nisu pričali o trudnoći jer je sve bilo sveže, a po povratku u Srbiju počeli su problemi – priča izvor upućen izvor blizak paru.

Katarina je prvo mislila da se otrovala hranom dok nije bila u zemlji, ali je shvatila da ima problem drugačije prirode.

– To im je mnogo teško palo, Darko je zvao samo majku Branku da joj javi jer je ona jedna od retkih koja je znala da je Katarina uopšte u drugom stanju. Počeo je da plače, ali je doktor objasnio da komplikacije u tom periodu trudnoće nisu nimalo retke i da je to rizik koji uvek postoji. Kad se sve završilo, Lazić je Kaći predlagao da ponovo negde otputuju da bi skrenula misli jer je bila utučena, ali ona nije htela – zaključuje izvor.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR