Glas Javnosti

ŽELJKO ŠAŠIĆ OTVORIO DUŠU I PRIZNAO: 'Još uvek volim SONJU'!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevača Željka Šašića još uvek mnogo lepih uspomena veže za bivšu suprugu Sonju Vuksanović, a kako sam ističe, još uvek je voli uprkos svemu.

Prvi put posle toliko vremena rešio je da progovori sa kakvim su se oni problemima susretali dok su bili zajedno, navodeći da su fanovi bili navalentni:


- Tad nije bilo mobilnih telefona i onda kada bi saznale moj broj, svašta su pričale i ostavljale kao poruku na sekretarici. Tako mi se dešavalo da dođem kući, pustim poruku, ono nepoznat ženski glas priča: "Baš smo se super proveli sinoć", a ja niti znam ko je niti mogu u tom trenutku da se opravdam da sam bio na skroz drugom mestu sa poznatim društvom - rekao je Šašić i dodao da mu je popularnost uništila brak:

- Tako da mi je smetala ta popularnost i moj posao za brak. Bez obzira na to što imam razvod iza sebe, doživeo sam lepe stvari u tom braku, kao i u vezama, i dalje volim i te osobe i razumem ih gde su one sa mnom imale problem. Bez obzira da li su one razumele gde je obrnuto to bilo. Sad smo se dovoljno udaljili da možemo to jasno da vidimo. Nije dovoljno da se ljudi ludo zavole iako je temelj svega ljubav. To nije dovoljni ni kad dobiju decu, već je poenta da se kroz taj brak ostvare onakvi kakvi jesu još od početka.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR