Glas Javnosti

ŽELJKO ŠAŠIĆ: Nek su žive i zdrave, ali mi smo 10 godina bili zajedno! (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Poznati pevač Željko Šašić otvorio se u ovonedeljnom izdanju emisije Premijera gde je pričao o odnosu sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović, njihovom ćerkom Sofijom, ali i nekadašnjim prijateljem Acom Lukasom:

- Neću sada da pričam o mojim najdužim vezama, ali nek su žive i zdrave, mi smo 10 godina bili zajedno. To je tako javno bilo, nisam ja hteo da pričam. Vi znate ko je zakuvao.

-Jeste, pa bili smo Lukas i ja u dobrim odnosima. Nije to za novine i televiziju. Bili smo dobri. Nije mi žao sada, šta da žalim, 51 godinu imam, šta da žalim.

 

Šta je bilo, bilo je. Kao što su se svi razveli, tako smo se i mi razveli. Nažalost, ja sam prvi iz porodice koji je povukao nogu. Ja sam malo iskočio iz nekog klišea, pa sam možda otišao tamo gde mi nije bilo mesto.

-Voleo sam sve, iz ljubavi smo dobili dete - izjavio je pevač, pa nastavio o odnosu sa ćerkom, koji je pre nekoliko godina bio narušen:

- Sofija i ja smo u dobrim odnosima, ona je više mamina, realno jeste sada, to je taj period života kada su im majke više potrebne, a mi očevi smo strpljivi.

-Mi čekamo naših pet minuta. Ponosan sam na nju, dobro je dete. Ja neću nešto da joj smetam, nek je živa i zdrava. Ona kad mi nekad objašnjava neke planove, ja baš to i ne kapiram, ali neću da joj smetam, rekao je Šašić i dodao: 

-Zna se u čijim je rukama bilo to kad nismo bili dobri ona i ja, ali neću o tome da pričam. Ona i ja sada otvoreno o svemu pričamo, još je mlada da bi se opterećivala ljubavlju i vezama. Nije bilo lako, ali to je cena koju plaćaš kad se baviš ovim poslom.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Željko Šašić (@zeljkosasic.official)

(Glas javnosti/Red portal)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS
posta
željko šašić


POVEZANE VESTI
KOMENTAR

PREPORUKA REDAKCIJE
VESTI RUBRIKE


 

VREMENSKA PROGNOZA