Glas Javnosti

Zbog Karleuše se oglasilo se udruženje za brigu o životinjama

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pop zvezda Jelena Karleuša trenutno vodi brigu o psu Alfi koji je prošao kroz golgotu, i to od strane ljudske ruke.

Svi znate da je Jelena Karleuša najveći borac za prava životinja. Tome svedoče mnogobrojna dela kojima iznova pokazuje koliko ima empatije i ljubavi za ugrožene i napuštene životinje", naveli su iz udruženja i otkrili gest pop zvezde.

Alfi su masakrirali obe noge, rep, nanevši mu i niz drugih povreda, a pevačica je videla apel jedne stranice na Instagramu i preuzela sve troškove na sebe.

Naime, udruženje za brigu o životinjama se sada oglasilo na svom Instagram nalogu i otkrila gest Jelene Karleuše koji je ona htela očigledno da sakrije od javnosti, a u pitanju je ogromna donacija za to udruženje koje vodi brigu o životinjama.

"Svi znate da je Jelena Karleuša najveći borac za prava životinja. Tome svedoče mnogobrojna dela kojima iznova pokazuje koliko ima empatije i ljubavi za ugrožene i napuštene životinje. Sigurno ste videli i priču o Alfi koji je sada Jelenina briga. Danas, dok je Alfa na operacionom stolu pod anestezijom… dok se Jelena lavovski bori za njegov život kako bi dokazala da je ruka dobra jača od ruke zla koja ga je povredila. Baš danas je Jelena i našem udruženju poslala veliku donaciju za brigu o životinjama. Donacija koju smo ovog puta dobili ostavila nas je bez teksta, plakali smo i gledali u ugovor o donaciji na kome je navedena cifra koju Jelena donira, reč je o iznosu od 353.000 rsd."


"Beskrajno se zahvaljujemo na velikom doprinosu u humanitarne svrhe i doprinosu koji Jelena daje za napuštene i ugrožene životinje. Da podsetimo, Jelena je i prošle godine iz našeg udruženja udomila psa koji je bio napušten, izgledao je nezapamćeno zanemareno… Jelena je i tada donirala veliku sumu novca kojom smo kupili ogromnu količinu hrane za napuštene životinje o kojima brinemo. Udomljeni Tedi od momenta udomljavanja živi život iz snova, a Jelena ne prestaje da nas ostavlja bez teksta svojim dobrim delima i ogromnom empatijom prema životinjama. Hvala Jeleni u ime životinja čiji si zaštitinik i ruka spasa", naveli su u objavi na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Jelena je takođe i veliki pristalica veštačkog krzna, a razlog su životinje i njihova eksploatacija zbog istog te redovno diže svest o brutalnosti ljudi nad životinjama i njihovo masovno istrebljenje.

Glas javnosti /U01S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR