Glas Javnosti

ZATVORILA JE SEBI SVA VRATA: Jadranki Barjaktarović propala muzička karijera?!

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Jadranka Barjaktarović navodno moli menadžere i vlasnike lokala da joj nađu svirke po Bosni i Republici Srpskoj, ali tamo neće ni da čuju za nju, kako prenose domaći mediji.

Pevačica koja je prošlog meseca napravila skandal kada je u Podgorici zapevala "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije" više nema posla i zatvorena su joj sva vrata.

- Jadranka je u veoma lošem finansijskom stanju, nije pevala dugo, pa se desio onaj skandal i sve je stalo. Iako je imala baš dosta zakazanih tezgi po Srbiji, sve su joj otkazali i sada može da peva samo u Crnoj Gori, ali tamo je završena sezona, nema klubova i diskoteka. Ona je počela da moli menadžere i prijatelje iz Crne Gore da joj srede nastupe po BiH, ali niko je neće, neće ljudi da rizikuju - navodi pevačicin drug.

Dosta vlasnika klubova u BiH su srpskog porekla i nisu hteli ni da čuju za nju, a i posetioci klubova su većinom srpske nacionalnosti, pa niko neće da rizikuje. Plakala je kada je čula da nema šanse da radi. Ona sada planira da otvori svoj biznis, da radi nešto privatno. Butik joj je na pameti, ali kada prođe korona. Pričala je da bi volela da radi sa krpicama, da prati modu, a uporedo će raditi veselja u Crnoj Gori. Njena muzička karijera staje totalno, jer nema kome da snima pesme. Nije se ni čula sa saradnicima. I da snimi pesmu, ko će da je sluša? - rekao je navodno njen drug.

Podsetimo, Jadranka je zabranjena na skoro svim našim javnim servisima.

 

(Izvor: Glas Javnosti / Srpski telegraf) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR