Glas Javnosti

ŽALIO SE DA GA BOLI GLAVA: Porodična prijateljica Kodića o njihovoj užasnoj tragediji

Estrada
Autor: Glas javnosti

Sin harmonikaša Mirka Kodić, Aleksandar Kodić u subotu je iznenada preminuo u 30. godini u porodičnom stanu na Karaburmi.

U njihovoj zgradi su od ranih jutarnjih časova neprestano dolazili prijatelji porodice Kodić da izjave saučešće neutešnoj Aleksandrovoj majci. Jedna od njenih prijateljica kroz suze je progovorila o tragediji koja je zadesila Kodiće.

- Upravo sam išla da izjavim saučešće Jaci (Aleksandrova majka, prim. aut.). Tragedija. Ona je žena van sebe od šoka. Na lekovima je, ne prestaje da plače. Aleksandar je tu živeo sa majkom u stanu, baba je preminula pre dve godine. Ništa se ne zna još šta se desilo i zbog čega je preminuo. Majka ga je našla mrtvog ujutru, nije mu bila spasa. Normalno je otišao da spava i više se nije probudio.
 


Infarkt sigurno, sve više mladih tako ode. Rekla mi je da se žalio da ga boli glava poslednjih nekoliko dana, ali ko je mogao da pretpostavi da će se ovo desiti? Ovako nije bolovao, bio je zdrav i prav mladić. Vredan. Svi su ga u zgradi voleli. Ni Mirko nije ništa bolje, i on je čovek zanemeo od bola, od stresa je hitno hospitalizovan - rekla je potresena žena i dodala kada će Aleksandar biti sahranjen.

.- Sahrana će biti najverovatnije u sredu, čeka se da se završi obdukcija. Od toga sve zavisi.

Inače, druga supruga Mirka Kodića, Silvija, oglasila se.

- Mirko nije u stanju da priča, ne znamo šta nas je snašlo. Aleksandar je samo legao, zaspao i nije se probudio. Ne znam šta bih vam više rekla, u šoku smo svi - rekla je kroz suze.


Glas javnosti/K04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR