Glas Javnosti

ZA NJEGA NEMA ZIME! Saša Matić zgrnuo milione na novom biznisu: Posla ima ko hoće da radi bez obzira na koronu! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Iako je epidemiološka situacija i dalje na snazi, za folkera nema zime. Pokrenuo je privatni biznis koji je prošao i više nego uspešno.

Folk pevač Saša Matić, koji je prošle godine sa dva poslovna partnera započeo gradnju objekta sa 30 apartmana na Tari, pre nekoliko dana prodao je i poslednji za 100.000 evra. Cena najmanjeg apartama od 35 kvadratnih metara je oko 50.000 evra, dok je najveći duplo veći i skuplji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ???? ????? (@sasamatic_official)

“Iako još uvek zgrada nije kompletno završena, sve je rasprodato. Dok je objekat bio u izgradnji, kupci su se javljali i kaparisali svoj prostor na planini. S obzirom na to da Matić poznaje dosta ljudi zbog prirode svog posla, uglavnom su se zainteresovani njemu javljali, a on ih je upućivao na svoje saradnike koji su zaduženi za prodaju. Pre nekoliko dana prodat je i poslednji apartman, i to baš onaj koji je Matić želeo da zadrži sa sebe i svoju porodicu”, ispričao je izvor.

 Zbog velikog interesovanja, Matić je sa poslovnim partnerima, među kojima je i njegov menadžer Marko Maksimović, kupio još jedan veći plac, nedaleko od izgrađenog objekta. Planirano je da se na tom mestu izgradi još jedan veći kompleks.

“Još uvek nije odlučeno da li će i tu biti apartmani ili hotel. Sve je u procesu dogovora. Majstori će već u maju izaći na teren i započeti gradnju velikog objekta koji će sigurno razviti turizam na Tari. Brojne arhitekte zadužene su za ovaj projekat”, rekao je izvor.

Podsetimo, apartmani kvet oji su prodati opremljeni su sa najmodernijim elementima. Matić se u početku dvoumio da li da ih prodaje ili izdaje, ali u dogovoru s poslovnim partnerima, odlučio je da je najbolje da sve stavi na prodaju. Dok je zgrada bila u izgradnji, odjednom je prodato 20 apartmana. Saša nije verovao da je odjednom sve tako planulo, pogotovo u vreme koronavirusa, kada je ceo stao.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR