Glas Javnosti

VUK MOB NAJAVIO DUET SA PAULOM HUBLIN? 'U njoj vidim iks faktor!'

Estrada
Autor: Glas javnosti

Vuk Mob je gostovao u jednoj emisiji zajedno sa ocem Paule Hublin, gde je iskoristio priliku da prokomentariše Paulin talenat i predloži potencijalnu saradnju.

Vukadin Gojković je u emisiji "Pitam za druga" imao samo reči hvale za svoju rijaliti koleginicu Paulu Hublin. 

Gojković je u emisiji istakao kako je posle mesec dana boravka u Beloj kući video iks faktor u Hublinovoj.

,,Može da napravi ozbiljnu karijeru na muzičkoj sceni samo ako bude istrajna. Rijaliti je tu da probije ljude u nekim određenim aspektima. Pauli može da pomogne jer je istakla da igra, peva, da repuje.. Devojka sve zna!" objasnio je Gojković.

 

Paulino učešće u rijalitiju mnogo češće je propraćeno zbog različitih emotivnih veza u koje se upušta tokom svog boravka u Beloj kući, nego zbog svih talenata koje svakodnevno pokazuje. 

Ipak, gledaoci su prepoznali taj iks faktor o kojem je i Gojković govorio, pa ne kriju oduševljenje kada gledaju njene nastupe na Zadrugovizijama.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by PAULA HUBLIN | zadruga 4 (@paula_hublin)

 

"Može da bude ozbiljna balkanska zvezda samo da se posveti tome kad izađe iz rijalitija" – dodaje Vuk Mob.

Ono što nije veliko iznenađenje, jeste činjenica da Gojković priželjkuje saradnju sa ovom multitalentovanom devojkom. Ipak, kako sam ističe, sve zavisi od nje i njenih ambicija.

"Možda ćemo Paula i ja sarađivati. Svakako ćemo ostati prijatelji. Ja sam tu da je poguram i da napravimo saradnju. Neću da je silim, ali vidim da on nje može da se napravi ozbiljan projekat, možda bude i duet. Opet sve zavisi od osobe do osobe i kakvi su joj planovi i ambicije" – zaključuje reper.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR