Glas Javnosti

VUK MOB MENJAO DEVOJKE KAO ČARAPE: Kaje se zbog VEZE sa TIJANOM AJFON i KIJOM! 'Spavao sam sa preko 300 žena'!

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Popularan među ženama, reper Vuk Mob, otkrio je sa kim je bio pre Olje, s kojom je dobio ćerkicu i istakao da se kaje zbog veze sa Kijom Kockar i Tijanov Ajfon.

- Posle smo se svađali preko medija jer sam ja negirao da smo bili zajedno. Ispao sam džukela što sam se pravdao da nisam bio s njom - rekao je reper o Tijani.

- Prvi put sam se poljubio sa 13 godina na moru. To je bila klinačka veza koja nije potrajala. Prvi seks sam imao tri godine kasnije i to je bila šema za jedno veče. Ta devojka je bila starija od mene dve godine i lagao sam je za godište. Spavali smo prve večeri i meni je to bio prvi put, njoj nije. Posle toga mi se više nikada nije javila - počeo je Vuk i nastavio:

- Posle srednje škole menjao sam devojke kao čarape. Sigurno sam spavao sa više od 300 žena, možda i 400. Spavao sam sa mnogim pevačicama, kako slobodnim, tako i zauzetim. Kada bih ja pustio jezik mnogi brakovi bi popucali - rekao je reper i otkrio da se pokajao što je bio u vezi sa Kijom Kockar i Tijanom Ajfon.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

- Kiju sam upoznao u Nemačkoj u jednom klubu gde sam svratio na piće pre nastupa. Tamo je došla sa Borom Santanom. Razmenili smo brojeve i tako je sve počelo. Nikada nismo bili u ozbiljnoj vezi. Nemam ništa lepo o njoj da kažem, kajem se za mnoge stvari koje sam radio u životu, pa i za to što sam bio s njom - objasnio je za "Hit".

Što se tiče Tijane Ajfon, Vuk kaže da mu je sada krivo što je lagao da nije bio s njom, ali da je u tom trenutku to bilo dobro za njegovu karijeru.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic)

 

- Ušao sam u Hepijev rijaliti jer sam hteo da se čuje za mene. Međutim, tamo se nisam snašao, niti šta pametno pokazao. Smuvao sam se s Tijanom Ajfon, a sada da me neko pita šta mislim o njoj ne bih znao šta da mislim. Niti smrdi nit' miriše. Posle smo se svađali preko medija jer sam ja negirao da smo bili zajedno. Ispao sam džukela što sam se pravdao da nisam bio s njom.- rekao je Vuk.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR