Glas Javnosti

VODITELJKA OTKRILA KAKO SE BRENA PONAŠA PREMA SARADNICIMA : Strana koju niste do sada videli

Estrada
Autor: Glas javnosti

Lepa Brena i Senidah prethodne noći su nastupale na Kalemegdanu, u okviru "Red Bull SoundClash", a taj "okršaj" vodila je poznata voditeljka Marija Kilibarda.

Ona nije skrivala uzbuđenje zbog činjenice da sarađuje sa ovako velikim zvezdama, ali je ipak Brenu morala da nahvali. Tako je otkrila kako se pevačica ponaša prema saradnicima, kada je ne snimaju kamere.

- Ta Brena, ta žena! Sinoć, kada smo završavali pripreme, u 1 ujutru, svi smo bili mrtvi, izujedani od komaraca. Padala je kiša, hladno ti je, pa ti je vruće, pa ovo štima, ovo ne štima... - započela je Marija, pa nastavila:GORI INSTAGRAM!  Brena objavila sliku o kojoj će se pričati GODINAMA, NA NJOJ JE I OVAJ MOĆNIK

- Ona izdvaja vreme da se zahvali svakom tehničaru, svakom pojedincu koji je uključen u ovu produkciju. To je pravi profesionalac i zato je najveća! To je zato što je, pre svega, čovek, i u tom smislu je najveća, a onda posle ide i talenat i trajanje.

Senidah i Brena su sinoć izvodile svoje, ali i hitove jedna druge. 

Lepa Brena je iznenadila svojim izgledom pred sam početak, s obzirom na to da je donju polovinu svoje kose ofarbala u kraljevsko plavu boju.

Glas javnosti/D03S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR