Glas Javnosti
posta

Voditeljka Marijana otkrila šta joj se desilo nakon porođaja

Estrada
Autor: Glas javnosti

Voditeljka i glumica Marijana Mićić u decembru prošle godine rodila je ćerku Anu, a od prvog dana se odlično snašla sa naslednicom, budući da ima dva bratanca o kojima je brinula od njihovog rođenja.

- Nije mi nešto sad to mnogo novo i mnogo strano, zato što sam ja tetka dva dečaka koji će sad da napune četiri godine i sticajem okolnosti te prve godine kad su se oni rodili ja sam skoro pa živela sa njima, i ja zaista oko beba znam sve. Nemam strah. U porodilištu su mi rekli, tačnije babica je rekla mojoj cimerki pa vidiš kako Marijana sve zna, a ja kažem pa meni je ovo treće, a ona kaže kako, pa ovde piše da je tebi prvo dete, ja kažem jeste prvo koje sam rodila, ali treće koje imam. Tako da mi stvarno ide dobro - rekla je glumica i voditeljka u emisiji "Praktična žena".


Marijana do petog meseca trudnoće nije želela javno da otkriva da čeka bebu, pa su za to znali samo njeni najbliži, a tokom drugog stanja ugojila se 17 kilograma. Međutim, višak je izgubila brže nego što je očekivala.

- Radila sam trudna do petog meseca, snimala sam serije, a nikome nisam dugo htela da kažem da sam trudna, niko nije znao. Ugojila sam se 17 kilograma u trudnoći. Sada imam dve kile viška u odnosu na pre trudnoće, vrlo brzo sam sve to skinula, sama od sebe. Imala sam noću znojenja, probudim se - voda. I kilogrami su valjda samo odlazili. Ne znam od čega se to dešavalo. Patronažna sestra mi je rekla da je to od dojenja. Ja sam bukvalno za dve nedelje smršala 14 kilograma, u prve dve nedelje posle porođaja.I patronažna sestra koja je dolazila svaki dan mi je posle desetog dana rekla Ju, što ste smršali. Ja sam se uplašila, rekoh Zašto, šta mi je? - ispričala je Mićićeva, koja je tek nakon porođaja počela da jede slatkiše prenosi nportal.rs.

- Do trudnoće nikad nisam nešto volela i jela slatko, a otkako sam se porodila nije prošao dan da nisam pojela nešto slatko - priznala je.

Marijana Mićić je skoro deceniju u srećnoj vezi sa producentom Milošem Marjanovićem, ali još ne planira odlazak pred oltar.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR