Glas Javnosti

VODITELJKA DOŽIVELA HOROR NA LETOVANJU: Pozlilo joj i usledio je pakao u bolnici

Estrada
Autor: Glas javnosti

Voditeljka Olja Crnogorac doživela je pravu dramu na letovanju u Italiji, kada je dobila strašne bolove u stomaku, ali ne i adekvatnu lekarsku pomoć.

Ona se oglasila na "Tik Toku" i ispričala kakav je horor preživela proteklih dana.

- Na moru mi se desila jedna horor priča koju ću vam ispričati. Želudac je počeo da me boli abnormalno. Bol se širio ka zadnjem delu leđa. Pozvala sam doktora u sobu koji mi je dao neki lek protiv bolova i rekao da je garant nešto puklo i da hitno moram u bolnicu - počela je Olja, a haos tek sledi.

- Kada su me prevozili do bolnice, u sanitetskom vozilu, desilo se to da su me ispustili kada su me unosili u bolnicu. Ali to nije sve. Četiri i po sata sam ležala, apsolutno, bez infuzije, bez nečega protiv bolova, previjala se. A kada je doktor došao, rekao je: "no parlare inglese" (ne pričam engleski, prim.aut.) i ništa nije moglo da mi pomogne. Ja sam onda otpuzala, uzela taksi, opet išla sat vremena do hotelske sobe i rekla sebi: "Olja, umrećeš makar u svojoj hotelskoj sobi, popij ti nešto  za bolove, ali nećeš više ovo preživljavati" - rekla je Olja.

Ona nije otkrila kakav  je epilog ove priče, ali sudeći po komentarima ispod videa, bol ju je prošla piše Telegraf

Kako je napisala Olja, narednih dana je slabo jela, pa pretpostavlja da joj je to pomoglo, a kada stigne u Beograd, planira da odradi detaljne analize.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP