Glas Javnosti

Više fotkanja sa sinom nego sa pevačicom: Sin Dragane Mirković popularan među publikom (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Sin pevačice i biznismena važi za jednog od najpoželjnijih momaka u regionu, a i šire!

Sin folk zvezde Dragane Mirković, Marko Bijelić, pravi je miljenik žena, što pokazuje i snimak koji je nedavno osvanuo na društvenoj mreži Iks (Tviter). Naime, Marko je posetio jedan od nastupa svoje majke Dragane i odlično se zabavljao, a devojke ga nisu ostavljale na miru. 

Kao i Dragana, Bijelić je strpljivo pozirao sa svima koji su to želeli, dok je njegova majka publiku bacala u trans svojim hitovima.
Inače, Marko je u srećnoj vezi, a njegova devojka Anastasija velika je podrška porodici. na je uz porodicu bila i na Draganinim koncertima u Beogradu, kako javnost još uvek nije znala za razvod i kada je sve izgledalo kao da je u najboljem redu. Anastasija i Marko su tada stigli u njegovoj besnoj mašini, a sudeći po njenim društvenim mrežama, ona bi uskoro trebalčo da napuni 22 godine i bavi se grafičkim dizajnom.


Podsećanja radi, Dragana je krajem marta izdala zvanično saopštenje o razvodu od biznismena Tonija Bijelića.

- Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.


- Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

- Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

- U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - pisalo je u saopštenju Dragane Mirković.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR