Glas Javnosti

ŠTA SE NAŠLO NA ROĐENDANSKOJ TRPEZI DŽEFA BEZOSA: Jedna stvar je bila zabranjena

Zabava
Autor: Glas javnosti

Loren Sančez, verenica osnivača Amazona, Džefa Bezosa, organizovala je glamuroznu proslavu povodom njegovog 60. rođendana, u luksuznoj vili na Beverli Hilsu.

Međutim, gosti su morali da zaborave na selfije, jer je fotografisanje bilo apsolutno zabranjeno.


Pod temom "nebeskog svemirskog doba", inspirisanom avio-kompanijom Blue Origin, Sančez je transformisala prostor u prostor iz snova. Ona je dodatno oduševila Džefa postavljanjem replike njegove prve kancelarije u Amazonu, stvarajući atmosferu koja je spajala prošlost i sadašnjost.

foto:društvena mreža X

Na ovoj ekskluzivnoj žurki su se okupila velika imena iz sveta zabave, biznisa i muzike: Opra Vinfri, Kim Kardašijan, Bil Gejts, Kendal Džener, Hejli Biber, Džej Zi i Bijonse samo su neki od zvanica koje su prisustvovale ovom nezaboravnom događaju.

 
Poznati par Kejti Peri i Orlando Blum takođe su se našli među zvanicama.

Jedinstvena gastronomska ponuda obuhvatala je širok spektar ukusa, uključujući i skupoceni kavijar, ali i omiljenu hranu iz Mekdonaldsa, što je bio počast Džefu Bezosu i njegovim počecima u poslovnom svetu.


Ovi detalji ukazuju na pažljivo planiran događaj koji nije samo proslavljao rođendan milijardera, već i stvarao atmosferu ekskluzivnosti i jedinstvenosti.


Glas javnosti/I01H 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR