Glas Javnosti

Kopaonik Music Week: Lepa Brena napravila haos među publikom, večeras nastupa Čola

Zabava
Autor: Glas javnosti

„Event Hall" hotela „Grand" bio pretesan za sve koji su želeli da svedoče istinskom spektaklu jedne od najvećih pevačkih zvezda

Na završnom događaju „Kopaonik Music Week-a", kojim se zatvara ovogodišnja muzička sezona, Lepa Brena je oduševila publiku svojim šarmom, entuzijazmom, neverovatnom energijom, te je i dokazala zašto je neosporno prva dama domaćeg šoubiza. Numere koje su obeležile decenije, poput „Udri Mujo", „Miki, Mićo", „Bato, Bato", „Hajde da se volimo" i mnoge druge, podigle su publiku na noge, baš kao i novije pesme poput „Boliš i ne prolaziš", „Pazi kome zavidis". 

One nikako nisu izostale s Breninog repertoara, na oduševljenje svih prisutnih.

Koncert je najavljen jedinstvenim kolažnim videom, sa nekim od najprepoznatljivijih pesmama i spotova iz pevačicine bogate karijere, a otvoren je numerom „Uđi slobodno", koja je bila ispraćena ovacijama.


Publika je uglas pevala svaku pesmu, stvarajući neponovljivu atmosferu, a produkcija „Skymusic-a" je i ovog puta bila na visini zadatka, doprinoseći vrhunskom šouu o kojem će se dugo pričati.
Žurka je trajala do duboko u noć, a večeras nas u okviru „Kopaonik Music Week-a" očekuje još jedan spektakl za zatvaranje sezone - koncert Zdravka Čolića, na istom mestu.



Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR