Glas Javnosti

Lavrov čestitao Dodiku

Vesti
Autor: Glas javnosti

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov je predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku poželeo zdravlje, blagostanje i uspehe u daljem radu, a bratskom srpskom narodu u BiH mir i prosperitet.

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov čestitao je predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku rođendan.

"Mi znamo, visoko cenimo i poštujemo Vas kao mudrog i veoma iskusnog političara koji je svoj život posvetio služenju srpskom narodu. Vaše istaknute osobine odgovornog, upornog i principijelnog nacionalnog lidera su u potpunosti tražene i na najbolji način se pokazuju u trenutnoj komplikovanoj situaciji na Zapadnom Balkanu", naveo je Lavrov u čestitki.

"Zahvaljujući Vašim doslednim naporima Republika Srpska je postala bastion hrabrog otpora neokolonijalnoj politici Zapada, a srpski narod u Bosni i Hercegovini nastavlja da dostojanstveno nosi slobodarsku zastavu", dodaje šef ruske diplomatije.


On je naveo da sveobuhvatne veze Ruske Federacije i Republike Srpske postaju jače svakog dana.

"Čvrsto sam uveren da ćemo zajedničkim naporima postići sve postavljene ciljeve. Teško je oceniti Vašu ličnu ulogu u usavršavanju sveobuhvatnih veza i partnerstva između Ruske Federacije i Republike Srpske koje postaju sve jače svakog dana za dobrobit naših naroda, u ime mira, bezbednosti i stabilnosti u Evropi", poručio je Lavrov.

On je predsedniku Srpske poželeo zdravlje, blagostanje i uspehe u daljem radu, a bratskom srpskom narodu u BiH mir i prosperitet.

Dodik je zahvalio ministru Lavrovu na rođendanskoj čestitki i lepim željama na društvenoj mreži Iks.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR