Glas Javnosti

OVA USLUGA NAPLAĆUJE SE PET EVRA VIŠE U SALONIMA: "Nemoj da radiš ako ti je naporno"

Društvo
Autor: Glas javnosti

Otvaranje kozmetičkih salona eksplodiralo je tokom prethodne godine. Sve više žena odlučuje da se bavi baš ovim zanimanjem, najtraženije usluge su standardno manikir i pedikir, a čini se da su cene sve veće iz dana u dan.

Gotovo da nema zgrade u Srbiji u kojoj nema bar jedan salon za lepotu. Manikir je postao redovna rutina mnogih žena. Iako u samom Beogradu ima mnogo salona, čini se da svi rade punom parom i da posla uvek ima, a usluge više nisu tako jeftine. Talas poskupljenja koji je zahvatio sve, došao je i do ovih usluga. Cene su dosta veće, nego što je to bio slučaj pre godinu ili dve, a prostora ima i za još veći rast cena.


Cene manikira se razlikuju od zahteva mušterije i od toga da li se radi izlivanje noktiju, ili je to samo gel lak, ili pak trajni lak... Mnoge kozmetičarke iscrtavanje noktilju, odnoso popularni frenč naplaćaju dodatno, a u prilog tome govori i tvit jedne kozmetičarke koji objavila na svojim društvenim mrežama, a tiče se toga da će od sad frenč naplaćivati 5 evra više, jer potroši više vremena.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR