Glas Javnosti

VESNI ZMIJANAC UGRAĐUJU BAJPAS: Pevačica mora na OPERACIJU

Estrada
Autor: Glas javnosti / objektiv

Iako najbližima stalno govori da joj ne treba pomoć, ćerka Nikolija i zet Relja Popović ne odvajaju se od nje

Vesna Zmijanac (66) mora hitno na operaciju srca, kako bi joj lekari ugradili bajpas!

Pevačica već duže vreme ima problem sa dotokom krvi u srce, pa je krajem nedelje zakazala intervenciju u jednoj državnoj bolnici u Beogradu.

printscreen/youtube
foto: Glas javnosti

– Vesna se u poslednje vreme nije osećala dobro. Imala je česte aritmije, a i pritisak joj je bio visok, išao je i do 250. Zato je zakazala pregled, na kom su doktori ustanovili da mora što pre da ugradi bajpas – započinje priču izvor blizak pevačici.

On dodaje da se Zmijančeva uopšte nije uplašila intervencije na srcu, već da se potresla zbog toga što će morati da otkaže nastupe.

– Vesna je lavica, ne preza ona ni od čega, pa ni od operacije, koja je rutinska. Ali teško joj je palo to što mora da zove gazde klubova i saopšti im da u naredna dva meseca neće nastupati. Ona je veliki profesionalac, pa ne želi da razočara publiku, koja željno iščekuje njene tezge. Iako nevoljno, ipak je to učinila – priča sagovornik.

Kada je obavila tehničke stvari, Vesna je otišla u jednu privatnu kliniku, gde je uradila sve potrebne analize pred operaciju.

– Nije želela da čeka rezultate, jer hoće što pre da se operiše. Ipak, porodici je rekla da će hirurški zahvat isključivo uraditi u državnoj bolnici, zato što smatra da su tamo najbolji stručnjaci.

Iako najbližima stalno govori da joj ne treba pomoć, ćerka Nikolija i zet Relja Popović ne odvajaju se od nje.

– Stalno su u kontaktu, Relja ju je čak vodio na sve preglede. Ćerka ju je posavetovala da bi najbolje bilo da posle operacije ode u njen stan u Atini, da se tamo oporavi, ali Vesna ne želi da čuje za to. Rekla je da će nekoliko dana nakon intervencije biti u Beogradu, a da potom odlazi na Bukulju kako bi uživala u čistom vazduhu i prirodi. Relja je preuzeo brigu o njenoj ishrani, pa tako Vesna više neće moći da jede kao što je do sada – slaninu, sarme, domaći hleb… Zet joj je poručio da će posle operacije biti isključivo na sirovoj ishrani i čorbicama, kao što se Nikolija i on hrane – završava izvor.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR