Glas Javnosti

VESNA ZMIJANAC OTKRILA KAKO SE SADA OSEĆA : Evo kada se vraća na scenu!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Vesna Zmijanac se nakon prinudne pauze vraća nastupima i druženju sa publikom.

Pevačica je pre pola godine operisana u Kliničkom Centru Srbije kada joj je ugrađen bajpas i duži period se oporavljala, a sada se vraća svom poslu i nastupima.

Sa beogradskom publikom družiće se i to već sutra uveče. Vesnina publika se toliko uželela njene pesme da su sve mesta još odavno rezervisana.

- Nedostaje mi publika i cela ta atmosfera, jedva čekam da uzmem mikrofon i da se družim sa njima - izjavila je Vesna.

Ćerka Nikoija je sve vreme bila uz nju i vodila računa o njenom zdravstvenom stanju.

- Nikolija joj je striktno zabranila da radi svaki vikend i rekla joj da jednom u mesec dana može da održi nastup, više od toga nikako jer je ipak ona sveže operisana. Lekari su joj rekli da godinu dana mora da se strogo čuva i miruje, ali pevačica nema mira. Čim je stala na noge i osetila da je dobro odmah je rekla menadžerima da joj zakažu tezge. Nikolija joj je objasnila da je za njeno srce naporno da putuje kao ranije, te da uopšte nije pametno da sedi u zatvorenom prostoru punom dima. Takođe, san joj sada dosta znači i trebalo bi da noću spava umesto da radi. Nikolija je uplašena da će Vesna tako da pogorša svoje stanje i da može naglo da joj pozli. Imale su nedavno žestoku raspravu, jer se Vesna pobunila i rekla da će da radi onako kako ona misli da treba, ali se umešao i njen zet Relja i objasnio joj da Nikolija mnogo brine i da ne bi trebalo da je sekira. Vesna im je tada obećala da će da povede računa i da će umereno da radi, jer ona najbolje poznaje svoj organizam i tačno zna kada mu treba odmor - rekao je izvor tada.

Glas javnosti/A01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR