Glas Javnosti

VESNA ZMIJANAC O NAJTEŽIM TRENUCIMA U ŽIVOTU: To je jedan od onih bolova koji još boli i danas se zapitam čime sam to zaslužila!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica narodne muzike Vesna Zmijanac otkrila je u svojoj autobiografiji “Kad zamirišu jorgovani”, teške trenutke koje je njena porodica preživela.

Vesna i njen suprug Vlada Jovanović jedva su čekali prinovu ali je u sedmom mesecu došlo do spontanog i Vesna je izgubila bebu. Međutim, i sledeća trudnoća isto je prošla. Oba spontana doživela je u sedmom mesecu i oba puta su čekali sina.

"Naše prvo dete, sina, Vlada Jovanović i ja izgubili smo 1986. godine, kada sam bila u sedmom mesecu trudnoće. Spontani pobačaj dogodio se u pauzi koncerta u Mladenovcu. I ne zamerite mi što tu scenu, porođaja koji je iznenada i prevremeno otpočeo, a potom se odvijao u garderobi iza pozornice, a trajao je i u toku puta do Beograda, pa i nekoliko minuta u bolnici, ne mogu opisati čak ni danas, kada je prošlo dosta vremena. Jer, to je jedan od onih bolova koji još boli, praznina koja još zjapi istom tamom, i kad god se toga setim (a sećam se vrlo često), uvek mi se utroba zgrči", započela je pevačica koja je, priznaje, često sebe krivila za nemili događaj.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vesna Zmijanac Official (@vesnazmijanacofficial)

 

Međutim, njenoj patnji nije bilo kraja te je već sledeće godine ponovno proživela istu strahotu.

 

"Vladino i moje drugo nesuđeno dete, takođe sina, i takođe u sedmom mesecu trudnoće, izgubila sam pod približno istim okolnostima 1987. godine. Pitala sam se i onda, i još uvek se ponekad zapitam čime sam zaslužila da mi se dogodi to što mi se dogodilo", potresno svedoči u autobiografiji jedna od najpopularnijih pevačica bivše države. Dve godine nakon drugog spontanog pobačaja, Vesna je postala majka devojčice kojoj je dala ime Nikolija, a danas je i srećna baka dve unuke.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR