Glas Javnosti

Vesna Đogani progovorila o postporođajnoj depresiji: Evo kako se izborila

Estrada
Autor: Glas javnosti

Potražila pomoć psihijatra

Pevačica Vesna Trivić, poznatija kao Vesna Đogani je već dugi niz godina u skladnom braku sa denserom Đoletom Đoganijem.

Iako nije formalno ozvaničen brak, njih dvoje imaju dvoje dece, sina Adriana i ćerku Lauru, a sada je otkrila da je nakon porođaja sa sinom bila u postporođajnoj depresiji, zbog čega je morala da potraži stručnu pomoć.


"Prvih šest meseci od Adrinaovog rođenja patila sam od postporođajne depresije. Manifestovala se tako što sam bila bezvoljna za bilo kojom aktivnošću u vezi sa bebom, čak nisam ni znala šta da radim sa sinom, plašila sam se da neću moći. Nije pomoglo i što se Đole postarao da mi sve bude maksimalno olakšano. Unajmio je ženu koja nam je pomagala oko svih kućnih poslova, moje je bilo samo da budem jaka, da se posvetim sinu i ništa više od toga, ali ja nekako na samom početku nisam mogla" počela je ona i dodala:


"Naravno, to je vremenom prolazilo i razvila sam veoma poseban odnos sa njim", ispričala je Vesna za "Grand online" koja u tim momentima nije strahovala da potraži pomoć psihijatra.

Glas javnosti/U01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR