Glas Javnosti

VESNA ĐOGANI PLAKALA NA SNIMANJU SPOTA : Otkrila je razlog šta je rastužilo

Estrada
Autor: Glas javnosti

U medijima već nekoiko dana je duet koji je pomerio sve granice. Pesma "Šaka laka" grupe Đogani sa pevačicom Ćanom i Ivanom Kurtićem iznenadila je publiku, a Vesna je otkrila šta se krije iza kulisa.

- Ljudi su u šoku, pitaju se kako smo se mi to spojili! Moram da kažem da je idejni tvorac Đole, on je zapravo smislio pesmu i pozvao Ćanu i Ivana. Međutim, kada smo sve završili tu nije bilo uopšte mesta za mene, i ja sam plakala. Kada smo radili na projektu Ćana se sliakala sa Đoletom u studio i odmah okačila na društvene mreže i onda sam shvatila da će publika misliti da je to duet samo Ćane i Đoleta. Tako sam razmišljala kako sada da udenem sve jer ipak ne može Ćana da bude Đoletova devojka, Ivan ne može da bude Ćanim momak. Zbunili bismo gledaoce- objašnjava Vesna.

 

Ono što je otkrila Vesna jeste da nije samo Đole idejni tvorac, već je i Vesna ozbiljno umešala prste u ceo projekat prenosi Grand online

- Rekla sam im, ovako, Đole ti si jedan stari šmeker, da se ne uvredi za ovo stari. a ja sam naravno mlada devojka koju ti želiš da prosiš, a Kurtić tvoj brat i najbolji drug, dok Ćana kao moja starija sestra mene ne želi da proda jer ljubav ne može da se kupi. Tako sam rešila taj momenat- reka je Đoganijeva.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR