Glas Javnosti

VESNA ĐOGANI OPLELA PO ESTRADI : Sve one su samo dobro sređene i našminkane

Estrada
Autor: Glas javnosti

Vesna Đogani u poslednje vreme se često može videti na Tik Toku kako postavlja duhovite videe, ali takođe pored izazova na društvenim mrežama otvoreno govori o stanju na estradi.

Ništa drugačije nije bilo ni sada, kada smo joj postavili pitanja koja su drugačija od onih koja dobija u svakodnevnim intervjuima. Saznali smo od nje da li laže, šta je rasplače, ali i da li postoji koleginica koju smatra lepom ženom.

Šta prvo pomislite kada se pogledate u ogledalo?

- Prvo što pomislim jeste da moram da izvedem psa (smeh). Dobili smo nedavno psa, pa čim ustanem, moram odmah da ga izvedem u šetnju, da se ne bi popiškio po tepihu.

Najveća laž koju ste čuli o sebi?

- Sve je laž (smeh). Što bi otpevao Dino Merlin: Sve je laž, samo pusta laž, što se oko nas u krug vrti....

Šta obožavate da radite, a znate da to drugi ne vole?

- Obožavam da putujem na razne nastupe i same nastupe. Znam da moje kolege zapravo, posle određenog perioda, prestanu da uživaju u tome i bude im jako teško. Kod mene to nije slučaj.

Šta Vas rasplače „na keca”?

- Situacije kod ljudi, u njihovim glavama. Kad vidim šta sve pričaju, rade, osećaju. Prošlost, sadašnjost i budućnost čitavih generacija kojima su, nažalost, isprani mozgovi.


Da li ste bili u prilici da ste morali da slažete prijatelja? Šta vas odaje kada lažete?

- Nikada ne lažem svoje prijatelje. Volim da oni meni kažu u lice šta misle, šta osećaju i neku konstruktivnu kritiku, da me upozore. Isto tako, zauzvrat, ni ja nikada ne lažem. Prijatelje, poznanike, ljude koje sretnem na ulici, uvek svima sve kažem u lice. Je*iga.

Koju koleginicu smatrate izuzetno lepom ženom?

- Realno, sve moje koleginice su samo dobro i lepo našminkane i sređene. Neke više, neke manje, neko za više para, neko za manje para, ali niko nije tako prelep.

Zbog čega se najviše u životu kajete?

- Ne kajem se ni zbog čega.

Šta je trenutno Vaša najveća opsesija?

- Da snimim odličnu pesmu i napravim dobre koncerte. Da mi deca budu lepo vaspitana i obrazovana, dosta stvari, ne mogu jedno da izdvojim. Baš sam skoncentrisana na nove pesme, išla sam u Nemačku, kod njihovih producenata, mnogo očekujem od te saradnje. Očekujem da uzdrmam celu estradu.


Koji talenat imate, a da je potpuno beskoristan?

- Jao, ne znam. U suštini, kako vreme prolazi, ja otkrivam koje sve talente imam, a kojih nisam bila svesna. Nemam pojma, ništa beskorisno, ko zna koliko potencijala imam u sebi i talenata koji se probude onog momenta kada sam iziritirana nekom situacijom, pa moram da se snalazim, pravim planove.

Završite rečenicu: “Osećam se lepo kada…”

- ... sam živa, kada uživam i to je to. Ja se uvek osećam lepo prenosi 24sedam

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR