Glas Javnosti

Veljko Ražnatović završio u policiji zbog tuče u Titelu! Hteo je da zaštiti mir i spokoj porodice

Estrada
Autor: Glas javnosti

Juče je oko 16.20 časova u Titelu, u ulici Laze Kostića, posle kraće rasprave i svađe, došlo do fizičkog okršaja Veljka Ražnatovića i K. S. (36).

Kako advokat Veljka Ražnatovića navodi, Veljko je hteo da zaštiti mir i spokoj porodice.

Svađi, a potom i incidentu, prethodila je rasprava između grupe mladića i Ražnatovića. Naime, četvorica mladića u vidno alkoholisanom stanju došla su ispred kuće Rodića u Titelu. U dvorištu kuće bio je i Veljko Ražnatović, kad su mladići počeli da ga okružuju i da mu dobacuju, a jedan od njih je i počeo da mu se unosi u lice.

Veljko je pokušao da spreči incident, zamolio je ljude da ne prve probleme jer mu je u kući beba, međutim, posle toga je došlo do tuče, zbog čega je Ražnatović i otišao u policijsku stanicu.

Posle incidenta K. S. je prevezen u Klinički centar Vojvodina.

"To je bila grupa ljudi, lokalni momci iz Titela. Došli su ispred porodičnog doma. Oni su galamili, puštali muziku iz auta, bili su u vidno alkoholisanom stanju. Veljko je došao kako bi video šta se dešava, što je dosta njih potvrdilo, zamolio ih je ljudski da se pomere i ne galame. U nekoliko navrata je zamolio da se odalje. Krenuli su na njega, da ga napadaju. "Šta ti nama govoriš šta da radimo ispred tvoje kapije...". On je napadnut ispred svoje kuće. Nije uhapšen Veljko, nije priveden. Otišao je u policijsku stanicu, ne kao onsumljičeni već da da izjavu u svojstvu građanina. Hteo je da zaštiti mir i spokoj porodice" izjavio je ovim povodom advokat Veljka Ražnatovića, Radomir Munižaba.

(Izvor Kurir)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR