Glas Javnosti

VELJKO RAŽNATOVIĆ I KARLEUŠA KOMENTARISALI PRESUDU MLADIĆU: Mišljenja izazvala lavinu komentara, DIJAMETRALNO SUPROTNI STAVOVI!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Juče je donesena presuda Ratku Mladiću, povodom koje su se oglasili Karleuša i sin Cece Ražnatović, Veljko. Kako im se stavovi o presudi kose, izazvali su lavinu komentara među fanovima.

Nekadašnjem ratnom generalu Vojske Republike Srpske, Ratku Mladiću, juče je izrečena presuda za  genocid u Srebrenici. 

On je naime osuđen na doživotnu kaznu zatvora, a svoje stavove o presudi su sa fanovima podelili i Veljko Ražnatović i Jelena Karleuša. 

Foto: Instagram story

Naime, Veljko je u toku jučerašnjeg dana podelio Instagram stori na kojem je naveo da je presuda Ratku Mladiću, presuda celom srpskom narodu. 

Sa druge strane, Karleuša je danas na svom storiju podelila da presuda jednom ratnom zločincu nije presuda celom narodu.

Mnogi su ovaj Karleušin stori shvatili kao odgovor na Veljkov stav, ali kako ni jedno ni drugo nisu ništa više napisali, sve je ostalo na nivou spekulacija. 

Foto: Instagram story

Podsetimo, konačna presuda Ratku Mladićuu doneta je u utorak, 8. juna 2021. godine i tom presudom je osuđen na doživotnu kaznu zatvora.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR