Glas Javnosti

Velika tajna Ane Mihajlovski: Evo sa kojim pevačem je imala burnu vezu

Estrada
Autor: Glas javnosti

Poznati pevač progovorio o odnosu s Anom Mihajlovski!

Ana Mihajlovski, poznata voditeljka i TV lice, nekada je bila u vezi s popularnim pevačem Sandijem Cenovim. Sandi Cenov, čije je puno ime Zoran Jovanović, bio je veoma popularan devedesetih godina, kako zbog svojih hitova poput "Malena" tako i zbog svog privlačnog izgleda, koji je osvajao srca mnogih žena. Međutim, njegova veza s Anom Mihajlovski bila je tema o kojoj se dugo pričalo u medijima.

Cenov je jednom prilikom otkrio da je njihov odnos bio veoma buran, opisavši Anu kao "zabranjenu, a slatku vezu". Svojim rečima je dao naslutiti da je njihova veza bila ispunjena uzbuđenjima i dramom, koja je na kraju kulminirala slično, kao u filmu "Mi nismo anđeli", s Anom, koja je bacala stvari sa prozora. Otkrio je i da je hauba njegovog automobila dugo vremena bila obeležena njenim štiklama, što dodatno oslikava intenzitet njihovog odnosa.

To je stvorenje uz koje sam se jednostavno pitao zašto sam tu, kad sam znao da nema smisla. Znao sam šta se događa, ali jednostavno nisam mogao da pomognem sebi. Jedan poziv i jedan sms u dva ujutro i Sandi seda u auto i ide za Beograd. Zabranjena, a slatka veza", pričao je pevač i otkrio i kako se sve okončalo:
Završilo se kao u film "Mi nismo anđeli", kad se ljudi skupe dole, a ona baca stvari sa prozora. I na subaruu mi je hauba još dugo, dugo bila u znaku njenih štikli - otkrio je jednom prilikom. 


Nakon burnog perioda i prolaznih veza Sandi Cenov se smirio i venčao s pravnicom Ilinom Ilić, s kojom sad već 15 godina uživa u srećnom braku. On je otkrio da su se venčali na Baliju, i to na vrlo neočekivan način - mislili su da idu na večeru, a prijatelji su im organizovali bajkovito venčanje. Ova ljubavna priča predstavlja zanimljiv preokret u životu popularnog pevača koji je pronašao mir i stabilnost pored Ilino.

Pre Iline Sandi Cenov je bio u braku s hrvatskom misicom Brankom Bebić, koju je zaprosio pesmom "Žena budi mi ti". Međutim, njihov brak je završen, a Sandi je istakao da se sada poštuju kao bivši supružnici, bez dodatnih sudskih sporova. Takođe je otkrio da je bio u vezi sa mis Hrvatske pre Brankine, što je dodatno stavilo njihovu vezu pod lupu javnosti.
Kroz sve ove ljubavne priče Sandi Cenov je prošao kao zavodnik i mladić koji je "sve znao u životu", kako je sam rekao, ali je na kraju pronašao sreću i mir pored Iline i osnovao porodicu s njom. Danas mnogi i dalje komentarišu njegov šarm i privlačnost u 53. godini, ali je jasno da je pronašao svoj mir i sreću u porodičnom životu.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR