Glas Javnosti

Vanja Mijatović u jeku priprema za svadbu priznala: Neće biti venčanja

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Vanja Mijatović uskoro će se udati, a vidno je i smršala, o čemu je javno pričala.

„Mora, širi se haljina. On me voli kakva god da sam, jer voli se duša, a ne telo. Šijem haljinu dva broja manju. Jesam oslabila, trudim se i mnogo sam gladna. Preuzbeđena sam. Ja sam u organizijaciji i moja drugarica Saška. Nije mi stresno, inače volim da organizujem“, rekla je ona u emisiji „Premijera – Vikend specijal“.

Osvrnula se i na to koliko će kolega prisustvovati njenoj svadbi.

"Uh, nisam brojala. Biće dosta kolega, ljudi iz posle i mojih saradnika. Bitno je da se dobro provedemo, nećemo imati protokol. Bitno je da dođu i da ih sve vidi. Jedva čekam, uzbzđena sam", priča Mijatovićeva.

Otkrila je i koliko će venčanica imati.

"Najmanje je bilo nedoumica oko venčanice, to je bilo poslednje na spisku. Posvetila sam se muzici. Imaču jednu ili dve. On nije video, ali krišom sam mu pokazala da bih videla na koji fazon mu se sviđa. Laknulo mi je kad mi je rekao da mu se dopada, ali on još ne zna koja je. Jedva čekam da vidim reakciju. Ne opterećujem se, nema neki protokol i ne mora ništa da bude klasično. Želim samo da svi dođu i da bude dobra energija", istakla je ona u emisiji.

Ona će imati i dve kume.

Aleksandra Mladenović je moja kuma, volela bih da mi ona krsti dete i to smo već dogovorili, još samo dete da rodim. Biće moja drugarica Marina, takođe koleginica", rekla je pevačica.

Kako priznaje, neće biti mnogo tradicionalnih običaja.

"Ništa to neće biti, ne bi bilo lepo da ispred restorana pucamo. Neće biti venčanja, taj dan se posvećujemo žurki. Crkveno venčanje će biti neki drugi dan", nastavila je ona dalje.

Na kraju je rekla i ko će biti zadužen za muziku.

"Ništa to neće biti, ne bi bilo lepo da ispred restorana pucamo. Neće biti venčanja, taj dan se posvećujemo žurki. Crkveno venčanje će biti neki drugi dan", zaključila je Vanja u emisiji.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR