Glas Javnosti

UŽASNO SE PLAŠILA LEKARA, MISLILA JE DA ĆE DA PROĐE! Sin Marine Tucaković otkrio sve o njenoj borbi sa opakom bolešću

Estrada
Autor: Glas javnosti

Sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović otkrio je detalje iz perioda kada je Marina saznala da ima opaku bolest.

- To je bilo jako čudno veče. Imala je neki grip, baš je slabila. Par meseci joj se stanje pogoršavalo, mislili smo da je bakterija. Ona se užasno plašila lekara, doveli smo je tata i ja doveli pred svršen čin. Rekli smo joj imaš 10 dana da se pripremiš i da idemo zajedno da se pregledaš pošto sumnjamo na neku bolest - počeo je Laća u "Novom jutru".

On je otkrio da je Marina znala da ima rak dojke, ali da je želela da poštedi njene najbliže od tog saznanja.

- Imala je često problem sa stomakom. U tom trenutku nam je rekla da ima rak dojke. Prosto je znala to dve godine i nije htela da kaže. Bio je strah od lekara, mislila je da će da prođe. Bio je šok prvih deset minuta i onda odmah akcija. Prvi dan brobe. Nije imala neke simptome. Kada su se desili simptomi, to je bilo to - rekao je on i dodao da nisu želeli da previše govore o njenoj brobi.

- Svojim najbližim prijateljima nisam rekao. Nismo hteli da širimo. Bilo je tu par pravih prijatelja, od Jelene Karleuše, Zdravka Čolića, Boki 13.. Zvali su je puno svi, možda i previše.

-Kada je primljena u bolnicu, bila je realista, posle su se javile neke kraće depresivne faze. Njen duh je sačuvao da toliko dugo živi. Pisala je pesme. Imali smo komunikaciju, radili u bolničkoj atmosferi. Nema plakanja.

BONUS VIDEO: Vesna Rivas ispričala psihoterapeutu šokantne detalje o svom životu…

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP