Glas Javnosti

URNEBESAN snimak Seke Aleksić: "Bože, hvala ti što jedem" (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Za razliku od brojnih javnih ličnosti, Seka Aleksić ne krije da kuburi sa kilažom, a svojom iskrenošću kupila je pratioce na društvenom mrežama.

Ona je inspiracija je mnogim ženama, a sve je nasmejala i njena izjava da je na dijeti ako ne pojede 10 krem bananica već tri.

Čini se da Seka prosto ne može bez slatkiša, pa se svojim pratiocima pohvalila ukusnim doručkom, palačinkama.

Ona je na svoj Instagram nalog okačila video u kome govori kako joj svi brane da jede slatiše, a ona je toliko bila na dijeti i zaslužila je da se malo počasti omiljenim poslasticama. 

- Hvala bogu da jedem nešto što volim za doručak -  dok je osoba koja ju je snimala prokomentarisala:

- Zato nikada nećemo srediti taj stomak - a tada je nastala lavima komentara.


Ipak, pevačica se tu nije dala, već je ustala i pokazala kako je njen stomak ravan kada se ispravi. Ovaj video zabavio je njene pratioce koji su odmah prokomentarisali "Neka se javi onaj ko vidi stomačić od grudi".

Podsetimo, pevačica je pre nekoliko dana otvoreno govorila o proširenju porodice, pa je priznala da priželjkuje još dece.

- Vreme je za treće dete, sad mogu da se pripremam za to, dečaci su porasli. Ali me ne sluša nijedan. Tvrdoglavi su na mene, tatu više slušaju. Dugo sam čekala prvo dete i od te silne ljubavi zaboravim da budem stroga, ne umem ja to - istakla je pevačica i dodala da joj nije bitan pol, već da dete bude zdravo. 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR