Glas Javnosti
posta

UHAPŠENA ROMANA PANIĆ: Pevačica sa partnerom krala pare sa bankovnih računa, OSUĐENA NA ZATVORSKU KAZNU!

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Pevačica Romana Panić (45) je sa partnerom, agentom za prodaju nekretnina Filipom M. (40) osumnjičena da je tokom marta i aprila postavljala uređaje za snimanje na tri bankomata u Brizbejnu u Australiji.

-Oni su u Australiji boravili kao turisti kada su zapali u probleme sa novcem i onda su smislili plan kako da "napune novčanike" i prikupili su bankovne podatke 35 osoba - izjavio je sudija Okružnog suda u Brizbejnu Pol Smit.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

#underthetuscansun??

Објава коју дели Romana (@romana_panic) дана

Filip M. je priznao krivicu za 18 tačaka optužnice, Romana P za 16 i oni će, pored toga što će morati da vrate novac, robijati. Kako se navodi, Filip M. je osuđen na 14 meseci, a Romana P. na 12 meseci, odnosno biće puštena uslovno posle tri meseca.

Foto: Printscreen

Policija je, nakon što je tehničar pronašao nelegalne uređaje na bankomatu, pretresom stana u Spring Hilu gde su njih dvoje odseli, pronašla obeležene novčanice u vrednosti 23.500 australijskih dolara, uređaje za snimanje kartica, kartice za skladištenje podataka na kojima su pronađeni snimci kupaca na bankomatima, lične bankarske podatke klijenata u bankama i alatke za instaliranje dodatnih uređaja.

Policajci su otkrili da je Filip M. najpre izviđao bankomat, da bi se dva dana kasnije vratio i sa hirurškom maskom postavio uređaje. Sudija Smit ocenio je da je ceo postupak bio veoma precizno osmišljen i da je ceo sistem omogućio Filipu M. i Romani P. da nezakonito snimaju ljude koji koriste bankomate. Oni su na presude podneli žalbe, ali su one odbijene.

(Izvor: Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR