Glas Javnosti

U TOKU SUĐENJE ZA ŠABANOVO UBISTVO: Advokat porodice Šaulić traži maksimalnu kaznu za Turčina

Estrada
Autor: Glas javnosti

Počelo je suđenje Alsinu Leventu, Turčinu koji je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je život izgubio pevač Šaban Šauli i njegov klavijaturista Mirsad Kerić.

Tužilaštvo je za Leventa tražilo kaznu zatvora od 3 godine i 2 meseca, i da se optuženom, nakon isteka kazne, ne vrati vozačka dozvola, dok je advokat porodice Šaulić tražio maksimalnu moguću kaznu, odnosono kaznu u trajanju od četiri godine, prenosi Telegraf.

Javnost je burno reagovala na kaznu od nešto više od tri godine, smatrajući je nedovoljnom, a za navedene okolnosti tužilac je naveo da je kazna mogla da bude najviše pet godina.

Suđenju pored porodice Šaulić, prisustvuje i sin nastradalog Mirsada Kerića, a proces bi već danas mogao da bude okončan s obzirom na to da je Levent priznao krivicu.

Podsećanja radi, Šaban Šaulić i njegov klavijaturista tragično su nastradali 17. februara 2019. godine u blizini Bilefelda nakon muzičkog nastupa, a Turčin koji je izazvao nesreću je u tom momentu bio pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole.

BONUS VIDEO: Bivši policajac o fatalnoj grešci u potrazi za Splićaninom

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR