Glas Javnosti

U osmoj deceniji dobio blizance: Bivši muž naše glumice postao tata

Estrada
Autor: Glas javnosti

Bivši muž glumice Snežane Savić, reditelj Dragoslav Lazić (86), sa kojim ima ćerku Anitu, dobio je blizance u 76. godini.

Naime, bivši muž Snežane Savić ušao u brak sa 32 godine mlađom glumicom Draganom Turkalj i sa njom je u 76. godini dobio blizance, ćerku Iskru i sina Lazara, a o borbi za potomstvo jednom prilikom govorila je i sama Dragana.

- Uz mog supruga, izuzetno karakternog i čvrstog muškarca, shvatila sam da ništa nije sramota. Ja sam uz njega odrastala s obzirom na to da sam ga upoznala kada sam imala 26 godina. Pošto nismo uspevali da se prirodnim putem ostvarimo u ulozi roditelja, posle bezbroj pokušaja počeli smo akciju vantelesne oplodnje. Budući da su pokušaji bili uzaludni, polako sam sve dublje padala u očaj - rekla je svojevremeno Dragana Turkalj, pa dodala:

- Često sam se pitala zašto sam kažnjena i čime sam zaslužila da mi se sve ovo dešava. U trenucima kada sam pomišljala da pokušaj da putem veštačke oplodnje dobijemo dete više nema smisla, Dragoslav je insistirao da nastavimo i da ne odustajemo. Boli svaki neuspeh, a moj suprug je bio svedok mojih patnji - pričala je Dragana.


Foto: Facebook

Sa bivšim ostala u korektnim odnosima

I Snežana je jednom prilikom istakla da sa bivšim suprugom i njegovom novom porodicom ima veoma korektne odnose, a da blizance viđa na ćerkinim i unukinim rođendanima.


- Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom. Viđam njegove blizance na rođendanima naše zajedničke unuke, i naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke - izjavila je glumica.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR