Glas Javnosti

U jeku priče o nasilju i razvodu, Karleuša podelila snimak na kojem se grli i ljubi sa Duškom

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Jelena Karleuša nedavno je prijavila svog još uvek zakonitog supruga Duška Tošića za nasilje u njihovom domu, ali je sada došlo do obrta.

Karleuša je na svom zvaničnom Tiktok nalogu podelila stare snimke iz doba najveće ljubavi s Duškom.

Na snimcima se njih dvoje ljube, grle i uživaju zajedno. 

Snimak prati i tekst emotivne balade njene drugarice i koleginice Milice Pavlović „Praštaj“, čije je stihove napisala slavna Ljilja Jorgovanović, a za koje mnogi tvrde da su među najlepšima koje je napisala u karijeri, piše Kurir.

Podsetimo, Jelena je pre nekoliko meseci istakla da je sigurna da je Duško više ne voli, ali da ona njega i dalje voli.„Duško je ljubav mog života, najlepši čovek i ljubav mog života. Mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli, ali ja njega volim jer smatram da… Mi smo u braku, ali je to brak pro forme. Ja sam Dušku sve oprostila šta je on radio, ali Duško nije taj tip da oprašta. Ne mogu da ne volim Duška zato što je on otac moje dece. On je najlepši muškarac u mom životu i život bih dala za njega. Kad bi neko krenuo na Duška, ja bih na metak stala. Ne na metak, na desetoricu, život bih dala za njega“, istakla je JK pre nekoliko meseci za medije.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR