Glas Javnosti

TUČA na koncertu Teodore Džehverović: Pljuštali šamari (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Društvenim mrežama kruži šokantan snimak tuče na nastupu pevačice Teodore Džehverović!

U prostorijama SNSD-a u Banjaluci nedavno je održan koncert na kome je izbila opšta tuča. Incident se desio tokom koncerta mlade pevačica Teodore Džehverović, koji je organizovan pod pokroviteljstvom šefa banjalučkog SNSD-a Vlada Đajića, koji je istovremeno i direktor banjalučkog Kliničkog centra i poslanik te stranke u NSRS.

Ovo nije prvi put da se u Multimedijalnoj sali u krugu Čajaveca, gde su prostorije Gradskog odbora SNSD-a, održavaju koncerti pevača i pevačica i često na njima bude i incidentnih situacija. Prethodni koncerti su takođe bili praćeni problematičnim situacijama, ali ovaj posljednji se pretvorio u masovnu tuču, kao što se vidi na video snimku koji je obišao društvene mreže:

Inače, mlada pevačica Teodora Džehverović je nedavno objavila novi album pod nazivom ,,Žena bez adrese", a na promociji je okupila veliki broj poznatih ličnosti. Nakon toga je Teodora bila gošća u jednoj emisiji sa kolegom Mihailom Veruovićem Vojažom, sa kojim je ušla u raspravu zbog prethodnog problema koji su imali, a o kom je Teodora rekla sledeće:

- Moram da pitam Teodoru. O čemu se tu radi, vidim da je tu nešto? - upitala je voditeljka. 

- Za mene to nije glupost! - poručila je Teodora.


- Nisam rekao glupost - glupost. Nego glupa situacija, koju sam ja napravio, jer ja nisam normalan - ubacio se Vojaž, a potom je Džehverovićeva nastavila:

- Ne bih da produbljujem, ja sam stvarno birala ljude koji će se naći na albumu, došla sam u studio da ispoštujem Mihaila, ja sam rekla da bi volela ako ja njemu gostujem na albumu, da on meni, on je meni rekao da čak iako ja njemu ne budem gostovala na albumu, da će se on naći na mom. Ja sam to shvatila krajnje ozbiljno, nakon toga se nikada više nije javio, ni mojoj menadžerki, nakon dva meseca se javio i okej je, ne mogu da budem nečovek i da nastavljam ovu priču i da se nastavlja neki konflikt, grešimo svi mi grešimo, ali ja sam ti rekla koji dobronamerni savet imam, neke stvari moraš da promeniš. Kada se neke stvari malo promene i ne bude sve tako sjajno i bajno... - odbrusila je Teodora. 


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR