Glas Javnosti

TRAJKOVIĆI SPREMAJU RUSVAJ! Đani i Slađa žene sina, stiže CELA ESTRADA, a dolazi i ON: Zvaćemo ga, sve mu je oprošteno! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Đani 13. juna đeni sina Miloša, a ovim povodom će Trajkovići napraviti veliko slavlje na kome će biti preko 500 zvanica.

Đanijeva supruga Slađa nije krila uzbuđenje, pa je otkrila ko će se sve sa estrade naći na veselju.

- Pripremamo se uveliko za svadbu, naravno da imam tremu ipak ženim sina. Milošu je najlakše da se spremi, muškarci samo obuku odelo, a nama ženama ipak treba vremena. Biće mnogo pevača, Đanijevih kolega, ali ne izdvajam nikog. Volela bih svi da zapevaju, Seka, Saša Matić, Pejović, Lukas, Ceca, Dara Bubamara... Kod svih sam bila - kaže Slađa, a prnenosi pink.rs.


Iako ih Aca Lukas nije zvao na svadbu svog sina koja je bila pre oko mesec dana, SLađa kaže da će i on biti pozvan.

- Nije nas Aca zvao, ne znam zašto, možda je zaboravio, ne zameramo mu oprošteno mu je. Naravno da će biti pozvan kao gost, pa ako bude hteo da zapeva neku pesmu biće super. Nemam neke posebne muzičke želje pevaće nam mnogi sa estrade, samo neka je veselo - rekla je Slađa i dodala da će na svadbu pozvati i Darka Lazića s kojim je Đani bio u sukobu i kome je zamerio što se nije setio da ga pita kako je nakon što su ga priveli tokom vanrednog stanja.

- Naravno da ćemo zvati i našeg Darkića, on je naše dete. Svima je sve oprošteno.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR