Glas Javnosti
posta

TOPALKO PRETI NOVINARIMA ZBOG ĆERKINIH FOTKI: 'Žestoki momci će sve da završe'!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Folkeru Milanu Topaloviću-Topalku očigledno smeta sve ćešće pojavljivanje provokativnih fotki njegove ćerke Helene na društvenim mrežama ali on za to krivi novinare pa im još i preti!

 Milan je u jednoj televizijskoj emisiji javno zapretio novinarima da bi im bolje bilo da „zaobiđu“ Helenu, jer će u suprotnom u njenu odbranu stati kriminalci.

- Sve svetske zvezde i devojke imaju provokativnije fotografije. Žene milionera ponekad izađu u novinama, pa niko za njih nikada nije napisao da su starlete. Nazivaju ih lepim ženama i upućuju im komplimente - ispričao je folker, pa bez ikakvog stida i straha od zakona, detaljno opisao susret sa kriminalcem voljnim da umesto njega povredi predstavnike sedme sile.

- Kada sam završio sa nastupom, prišao mi je jedan momak, seo pored mene i rekao: 'Samo sam došao da ti kažem, pošto sam ja već bio u zatvoru i ništa mi to nije strano, i da odem ponovo nije bitno. Ne što te volim kao čoveka, ali ako ti nekada u životu zatreba ili ti neko uvredi ćerku, molim te samo da me pozoveš, ja ću sve završiti, a ti budi gospodin kao što jesi. - zapretio je Topalović i voditeljku ostavio u šoku.

Sa blagim osmehom na licu, potpuno samouveren, nastavio je sa pričom o nepravdi koju mu nanose mediji, bez ikakve svesti o sramotnim pretnjama koje je javno izgovorio.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR