Glas Javnosti

TOPALKO O PRIČAMA DA JE NJEGOVA ĆERKA HELENA U VEZI SA OŽENJENIM: 'I da jeste, TO JE NJEN IZBOR, može da bude sa kim god hoće'!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Milan Topalović Topalko otvoreno je govorio o partnerima njegove ćerke Helene i prokomentarisao je i spekulacije da je Helena navodno u vezi sa oženjenim muškarcem.

- Ona je sva svoja, ja sam uvek navijao da nema ništa od mojih osobina, meni se puno toga ne dopada, ja bih, recimo, promenio. Da budem opušteniji, da ne pridajem pažnju glupostima. Nego da uživa u svom životu u svakom trenutku - rekao je pevač za "Srbiju danas" pa se osvrnuo na veridbu i izabranika svoje ćerke:

 

- Ja nemam zeta. Ali sam rekao, kada dođe, ja ću onako kao u Topalovićima, hoću da dođe da je prosi sa flašom rakije i da mu ja kažem onu čuvenu rečenicu: 'Meni je moja ćerka sve, mnogi su je tražili, ja je nisam dao!' - rekao je Topalko i nasmejao se, a potom prokomentarisao i spekulacije da je Helena navodno sa oženjenim muškarcem u vezi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Helena Topalović (@helena_topalovic)

 

- Ja neću da pričam ništa o tim stvarima, a i da jeste, to je njen izbor, ona može da bude sa kim god hoće, u to se uopšte ne mešam. Ako se brineš, proći će ti život u brigi - rekao je Topalović.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR