Glas Javnosti

TOMA FILA ŽESOKO O PARKIRANJU TAMARE ĐURIĆ 'BATINA JE IZ RAJA IZAŠLA': Starleta mu odgovorila! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Starleta Tamara Đurić našla se u centru skandala kada se parkirala na mesto rezervisano za invalide u Beogradu, a nakon što je pauk došao starleta se preparkirala i to preko pešačkog prelaza na trotar. A sada je snimak njenog nepropisnog parkiranja pogledao i advokat Toma Fila u jutarnjem programu na Prvoj televiziji i prokomentarisao.

Starleta se pravdala da je "stala samo na 10 minuta" i da je kaznu naravno dobila. Nakon snimka, voditelj Filip Čukanović je Filu upitao kako bi on branio Tamaru, a advokat je istakao da ne bi.

"Ovo je bezobrazluk. Nije naš narod džabe govorio batina je iz raja izašla, ne znam kako bih drugačije rekao", rekao je Toma Fila, dok je voditelj pokušavao da ga spreči u njegovoj konstataciji.

Ubrzo nakon njegove izjave, oglasila se Tamara na svom Instagram profilu, naglašavajući da poznati advokat propagira nasilje i da sve ovo doživljava kao "poziv na linč".

Foto: Instagram/tamarastar89

"Da li će neko da reaguje na to što Toma Fila propagira nasilje nad ženama na televiziji sa nacionalnom frekvencijom? Ja ovo doživljavam kao poziv na linč", žustro i besno je napisala starleta i dodala:

"Da li ovako priča jedan 'ugledni advokat' primitivno i sramno".

Foto: Instagram/tamarastar89

Pogledajte snimak Tamarinog parkiranja 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

 

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR