Glas Javnosti

TO JE MOJE DETE, MOJA KRV: Snežana Đurišić i Zlata Petrović se ORGANSKI ne podnose, sada je poznato i zašto!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Iako se ranije spekulisalo da su pevačice Snežana Đurišić i Zlata Petrović zakopale ratne sekire, kruže glasine da i dalje izbegavaju jedna drugu.

Jednom prilikom Zlata je otkrila detalje u vezi sa Snežanom rekavši da ih povezuje ružna prošlost.

- Stavila sam tačku na tu situaciju budući da ne volim da se prepucavam javno. Za toliko godina karijere sam prvi put pukla i ušla u sukob sa nekom koleginicom. Neka Snežana bude čovek pa nek kaže da li sam je ikada prva uvredila ili nešto nažao učinila. Rekla sam istinu koja je dugo čekala da bude izgovorena - rekla je Zlata Petrović svojevremeno. 

Nakon toga je dodala:

- Sa mnom su uvek znali svi na čemu su. Kako kolege, tako i moji najbliži. Mnogo mi je lakše otkad sam sve Snežani rekla i u lice i oslobodila se ljutnje posle toliko godina. Kamen bi pukao posle 15-20 godina, a kamoli ja. Neću da se izvinjavam što sam rekla istinu koja je odavno trebalo da se čuje. Nema te koleginice koja može reći da sam joj pomislila, a kamoli uradila nešto loše. Ako nisam mogla da uradim dobro, pohvalim ili pomognem, odmogla i kudila nisam. Kada je neko transparentan poput mene, nema mesta ljutnji. Ukoliko mi je Snežana zamerila, to je njeno pravo. Nisam imala nameru da je uvredim, nego sam u trenutku slabosti oslobodila ono što mi je na duši. Radilo se o detetu iz moje porodice, mojoj krvi. Ko razume – razume, nema potrebe da objašnjavam. O Snežani više neću govoriti, zaključila je pevačica,a preneo Alo!

BONUS VIDEO: Bogdan Obradović ekskluzivno za "Glas" zašto nije u kontaktu sa Novakom

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR