Glas Javnosti

Tim Ace Lukasa tvrdi da UKRAJINSKA PESMA previše podseća na NJEGOVU pesmu

Estrada
Autor: Glas javnosti

Nakon spektakularne večeri u Torinu, gde su pobedu na najprestižnijoj muzičkoj manifestaciji odneli Ukrajinci, oglasio se Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković, koji je optužio Kaluš orkestar da je plagirao Lukasovu pesmu „Soba za plakanje”, koju je komponovao niko drugi do njegov otac.

Tim povodom oglasio se Aca Lukas, ali i njegov menadžer Saša Mirković. 

Na svom Instagram nalogu Milan Laća Radulović čestitao je srpskoj predstavnici na odličnom petom mestu koje je zauzela na Evrosongu, ali je isto tako poručio i sledeće:

Čestitke Konstrakti. Srbiju ste predstavljali kako dolikuje. Čestitke i Ukrajini na pobedi. Čestitke kompozitoru pobedničke pesme što zna pesmu Ace Lukasa „Soba za plakanje”, koju je komponovao Futa!

Tim povodom je objektiv.rs je pozvao PR Ace Lukasa Sašu Mirkovića, koji je dao komentar na Laćinu konstataciju:

– To ne znači ništa drugo nego da smo otišli na Evroviziju, mi bismo pobedili. Što se tiče samog plagijata, ne bih da ulazim u suštinu, ali definitivno da vole Lukasa. Siguran sam da bi nam Ukrajinci dali 12 bodova da je Lukas predstavljao Srbiju.

– Nema tu mesta za tužbu jer je to prosto nemoguće. Što se tiče pobedničke pesme, ne mogu da kažem da je njihova pobeda bila čisto politička – priča Saša za naš list i dodaje:

Oni su fakat imali dobru pesmu i niko ne može da dovede u pitanje broj glasova, kako žirija tako i publike. Oni imaju osećaj za muziku i tu nema dileme, isto kao i Moldavija. Sećam se, ja sam se tukao sa ukrajinskim predstavnicima kada smo pobedili 2007. godine, kada smo imali najveću razliku u istoriji između prvog i drugog mesta.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR