Glas Javnosti

TIJANA AJFON PUŠTENA IZ PRITVORA: Ovo je jedna velika škola, ja sam bila samo kolateralna šteta

Estrada
Autor: Glas javnosti

Maksimovićeva je privedena zbog sumnje da je na žurku, u jednoj privatnoj vikendici, dovela devojke zbog prostitucije, gde je policija pronašla drogu i oružje

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, jutros, 24. juna, izašla je iz pritvora, gde je boravila skoro trideset dana pod optužbama da je organizovala orgije i da se bavi prostitucijom.

Maksimovićeva je po izlasku iz pritvora istakla da joj nije bilo lako, ali da joj je zbog zaposlenih, koji su se ljudski poneli prema njoj, bio olakšan boravak u pritvoru.

- Iskreno nije lako. Ko kaže da je lako, laže. Ali zahvaljujući KPZ Bijeljina i svim ljudima tamo, zaposlenim, meni je ovaj pritvor bio nekako laganiji, jer su se svi poneli prema meni ljudski. Hvala im na svemu, to im nikada neću zaboraviti - rekla je Maksimovićeva.

Tijana je napomenula da je navodno koletaralna šteta, jer se našla na pogrešnom mestu, sa pogrešnim društvom.

- Ovo nije iskustvo, ovo je jedna velika škola i ne želim nikome da se ovo desi. Ja sam kolateralna šteta. Svako je mogao da dođe u priliku da ode na žurku i da je tamo neko ko ne treba i da upadne policija. Ali hvala Bogu uz dobar tim advokata ja sam na slobodi - dodala je Makismovićeva.

Podećamo, Tijana je uhapšena je 28. maja, u Bijeljini zbog sumnje da je na žurku, u jednoj privatnoj vikendici, dovela devojke zbog prostitucije, gde je policija pronašla drogu i oružje.

(Izvor: Telegraf)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR