Glas Javnosti

Teya Dora ispraćena na Evroviziju: Breskvica se nije usudila doći

Estrada
Autor: Glas javnosti

Dok su ostali učesnici PZE došli da pruže podršku Teya Dori, Breskvica se nije ni pojavila.

Nakon uzbudljivog i neizvesnog finala Pesme za Evroviziju 24, građani Srbije su zajedno sa stručnim žirijem odabrali Teya Doru i pesmu "Ramonda" da nas predstavlja na Evroviziji u Malmeu, u maju ove godine.

Danas su se učesnici Pesme za Evroviziju okupili u zgradi RTS, kako bi ispratili našu predstanicu i poželeli joj sreću, a njena najveća rivalka, drugoplasirana Anđela Ignjatović Breskvica, izostala je sa ovog ispraćaja, što je mnogima zapalo za oko. Podršku su joj pružile kolege sa PZE, Iva Lorens, Princ od Vranje, Filari i ostali, ali se Breskvica nije pojavila, iako je ranije tvrdila kako joj je Teya Dora bila favorit i da ne postoji doza sujete s njene strane.


− Mnogo sam zbunjena, ne znam šta se dešava, kada je krenulo glasanje u glavi sam razmišljala da idem kući, sve se desilo tako brzo i ne znam šta da kažem, treba mi malo vremena da procesuiram šta se desilo. Ja bih volеla da sam kao Ramonda, koja se poput fеniksa uzdižе iz najgorih mogućih uslova. Jеdna kap vodе joj jе dovoljna i samo mali tračak nadе da krеnе putеm koji jе vodi do njеnе prvobitnе lеpotе i snagе. Žеlim da ljudi sami protumačе tеkst, baš kao što su to dosad radili sa mojim prošlim pеsmama, tj. da kroz mеtaforu koju sam im dala svako možе da vidi svoj nеki put. Put hrabrih koji sе borе do poslеdnjеg trеnutka, čak i kada dеlujе da nеma nadе oni nеćе odustati − izjavila je pobednica nakon proglašenja.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR