Glas Javnosti

TEODORA DŽEHVEROVIĆ: Ponosna sam što sam pronašla ovakvog dečka!(FOTO)

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Kao bomba je odjeknula vest da su Teodora Džehverović i košarkaš Nino Čelebić zajedno, a sada je ona odlučila da progovori.

Naime, ona je sada sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila sliku kako uživa sa svojim novim dečkom. Njih dvoje su sedeli uživali, a osmeh nikako nisu skidali sa lica. A onda je Teodora odlučila da javno prizna da su u vezi.

" Iskreno, danima unazad me svi živi zovu da me pitaju o čemu se radi. Ja sam se sklonila, jer smatram da treba da sačuvam što više mogu svoju ptivatnost. Međutim, oboje smo odlučili da nema potrebe da krijemo bilo šta" rekla je Teodora.

"Tako je, u vezi sam sa Ninom i ponosna sam što sam pronašla takvog dečka. Moram da kažem da je zaista na mestu. Pre svega je sportista, iz fine muzičke porodice je, što je mene kupilo" kazala je pevačica i dodala:

"Zna da svira klavir, ali ono što je najbitnije je da smo se nas dvoje tako brzo skapirali i kao da sam pronašla mušku verziju sebe. Naravno postoje i stvari u kojima se razlikujemo, ali devedeset posto stvari nam je povezano i imamo toliko tema za razgovor, a to je najbitnije."

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on

 

 

 

 

(Izvor: IDJ TV)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR