Glas Javnosti

TANJA SAVIĆ U SUZAMA: 'Stigao nam je novi član porodice, a sa sinovima se čujem samo preko video poziva'

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Tanja Savić pokušala je da govori o svom braku sa Dušanom Jovančevićem i svojoj deci i trenutnom odnosu sa njima ali suze su je sprečile.

-Ignorišem sve što se piše o mom braku. Više mi nije važno šta izlazi o meni. Bitno mi je samo da zagrlim svoju decu. To mi je jedino bitno. Dva meseca smo razdvojeni- poručila je Tanja.

-Sad nam je stigao novi član porodice, mala kuca, mali maltezer. Svaki dan se čujem sa sinovima putem video-poziva, pa im ga pokazujem, što im je baš zabavno. Igramo se, smejemo se, ali nije to to. To nije živ pristup- dodala je Savićeva.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

???‍♀️✔️

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on

-Baš mi nedostaju. Teško je i njima, ali oni su dečaci, pa prikrivaju to svoje nezadovoljstvo i taj nedostatak majke. Prestali su da me pitaju kad ću doći. Prvih mesec dana su me samo to pitali, a u jednom momentu je to prestalo. Ja im stalno govorim: "Dođite, mama vas čeka, mama sređuje kuću". Uvek sam želela da im stvorim dom, da im napravim kuću, da imamo lepu porodicu, ali jednostavno promenile su se okolnosti... I nekako...- pokušala je da završi  rečenicu ali nije mogla od suza, te je samo dodala: "Zdravo je plakati".

(Izvor: Kurir)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR