Glas Javnosti

TANJA SAVIĆ NAJBRUTALNIJA DO SADA : Da se nisam udala bila bih najveća zvezda

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačici Tanji Savić svi su predviđali da će napraviti najveći uspeh od svih svojih kolega kada se pre dve decenije pojavila u prvoj sezoni Zvezda Granda. Međutim, nakon udaje za Dušana Jovančevića i preseljenja u Australiju, njena karijera krenula je silaznom putanjom.

Višegodišnja medijska pauza umnogome uticala na njene poslovne uspehe, a Tanja se složila sa pevačima koji su u javnosti govorili da bi bila najveća zvezda među njima da se tada nije povukla sa scene.

"Moram da se složim s kolegama da me je medijska pauza dosta koštala, pa i te laskave titule najveće zvezde. Drago mi je da misle da bih bila na samom vrhu da nisam napravila pauzu. Ipak, to što sam otišla, donelo mi je mnogo toga lepog, a to su moja deca. Da nije bilo takve pauze, možda još uvek ne bih bila majka", rekla je Tanja.


"Smatram da je sve došlo na svoje i da sam i te kako zaslužila mesto koje sada imam na estradi. Jeste bilo mukotrpno i trnovito, ali su se nekako sve kockice složile i sada je sve kako treba da bude. Osećala sam da sam voljena i da će moja publika ostati uz mene, ma kakvu pauzu da napravim. Kada ste umetnik u bilo kom smislu, naučite da volite čak i patnju. Nekad nam je teže, nekada lakše, ali bol zna da bude čovekova najveća motivacija za uspeh. Meni su motivaciju dali sinovi, porodica, moja publika i moji prijatelji. Imala sam ih uz sebe kada god mi je bilo teško. I dan-danas mi bude teško, ali nađem poslednji atom snage da ustanem i kažem sebi da moram dalje. Nema se vremena za patetisanje jer imamo samo jedan život, i ja sam to konačno shvatila", rekla je pevačica piše Alo

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR