Glas Javnosti

TAMARA ĐURIĆ SE OGLASILA NAKON VENČANJA: Starleta zablistala u BELOM i OTKRILA: Volela bih još dece i to će biti jako brzo! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Starleta Tamara Đurić i njen izabranik Nikola Kačarević izgovorili su danas sudbonosno da u Hramu Svetog Save, gde su i kristili svoju ćerku Tamaru

Nakon crkvenog venčanja Đurićka je otkrila kako se oseća sada kao udata žena.

- Osećam se udato, verujem da se ništa značajno neće promeniti u mom životu. Ja sam pravoslavna Hrišćanka i mnogo mi znači što sam krstila svoju deovjčicu. Htela sam baš na ovom mestu da se venčam i da se ona krsti. Ja sam se odlučila na intimniju svadbu zbog situacije sa koronom, a i ja volim da to bude malo intimnije - rekla je Tamara, pa prokomentarisala postupak svom supruga kada su ga pitali tokom crkvene ceremonije: ''Da li ga je neko prislio na brak?'' i njegov odgovor - ''Možda''.

 

- Očekivala sam tako nešto od njega, jer on kad se zbuni ne zna šta da kaže - rekla je kroz osmeh Tamara i progovorila o proširenju porodice.

- Dozvoliću joj ako bude htela da se bavi javnim poslom. Volela bih još dece i to će biti jako brzo. Ako bih birala, volela bih da to bude dečak - rekla je ona.

(Glas javnosti) 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR