Glas Javnosti

SVEČAN NAČIN DA SE PRISETIMO MARINE TUCAKOVIĆ: Laća otkrio kada će biti održan memorijalni skup, a ova pravila će morati da se ispoštuju!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Sin tekstopisca Marine Tucaković, Milan Radulović Laća, otkrio je kada će biti komemoracija povodom smrti njegove majke.

On je naveo i pravila koja svi moraju da ispoštuju.

Marina je umrla 19. septembra posle borbe sa dugom i teškom bolešću.

"Memorijalni skup povodom nedavno preminule Marine Tucaković održaće se 24. novembra, u 14 časova, u prostorijama Starog dvora Skupštine grada Beograda, u ulici Dragoslava Jovanovića 2, kao što je već najavljeno", napisao je Laća na Tviteru, pa dodao:

"Upravo šaljemo pozivnice svim prijateljima, saradnicima i poštovaocima naše Marine. Bez pozivnice nije moguće prisustvovati skupu i molimo sve za malo strpljenja, kako slučajno ne bi nekoga izostavili. Ovo se, naravno, ne odnosi na medije, medjutim, pored novinarskih akreditacija biće obavezan i digitalni sertifikat, s obzirom na epidemiološku situaciju i veliki broj ljudi na skupu. Ovaj dokument obavezan je za sve prisutne. Hvala svima koji će biti u mogućnosti da se odazovu našem pozivu da se na jedan svečan način prisetimo naše Marine Tucaković, porodica Tucaković - Radulović."

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP