Glas Javnosti

Suzana Mančić se podvrgla operaciji: Pohvalila se novim izgledom

Estrada
Autor: Glas javnosti

Lepa voditeljka se oporavlja od operacije, koju je imala nedavno!

Popularna voditeljka Suzana Mančić od samog početka karijere važi za jednu od najlepših žena u regionu, ali i šire. Suzana vodi računa o svom izgledu i važi za jednu od najnegovanijih javnih ličnosti, a nedavno je skinula 15 kilograma, te odlučila i da se podvrgne estetskoj intervenciji.

Naime, ona je nedavno operisala očne kapke, a sada je pokazala kako izgleda nakon intervencije.

- Samo vedro i veselo, zadržite radni elan još samo malo. Sutra počine vikend. Lep dan želim - napisala je lepo voditeljka ispod fotografije.

Inače, u nedavnom intervjuu, Suzana je otkrila svoju iskrenu stranu, govoreći o greškama koje su je promenile i savetima koje bi uputila ženama.

- Mnogo sam grešila, ali i učila sam na svojim greškama. Baš sam bila grešna. Ali znate šta, ja volim svoje greške. One su mi pokazale gde sam sebe precenila, gde sam poklekla, gde nisam imala dobar pogled na sebe, ali ni na ljude oko sebe - ispričala je Suzana, pa priznala da li ju je neki muškarac odbio:

- Uh, pa nije da toga nije bilo. Ali znate kako, jedan odbije, a onda dođe njih pet koji te hoće. Bog gleda hrabre. Takva sam bila celog života - rekla je ona, pa dodala:


- Ima i toga. Ja na to ne obraćam pažnju. Kad vidim da je takva situacija, samo mirno prođem. Ne želim da se namećem, niti da nekome komplikujem život. Život je jednostavan. Nikoga ne možeš naterati da bude s tobom ili da te voli. Šta mene briga što gledaju, pa ima šta i da se vidi - govorila je.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR