Glas Javnosti

Suzana Mančić otkrila tajnu poznate pevačice: Evo ko je među prvima ugradio silikone

Estrada
Autor: Glas javnosti

Suzana je naglasila i da jedne te iste silikonske grudi nije "remontovala" od trenutka kada ih je uradila

Suzana Mančić otkrila je da je pevačica Zorica Brunclik prva pevačica na teritoriji bivše Jugoslavije koja je ugradila silikone u grudi.

Voditeljka je otkrila da su joj se mnogo svidele Zoričine grudi, pa je poželela da ima iste kao i ona, što je na kraju i ostvarila.


Raspravljajući o estetskim trendovima današnjice, Suzana naglasila je da jedne te iste silikonske grudi nije "remontovala" od trenutka kada ih je uradila.

- Silikone sam ugradila u Nemačkoj, u Minhenu, pre 40 godina. Sećam se i imena doktora, zvao se Gert Knote. Znate, Nemac kad stavi, to je to. Nisam od tada menjala grudi, idem na redovne kontrole i to je sve, sve je isto kao prvog dana - rekla je Suzana.

Takođe je dodala da je druga dama sa javne scene eks-Jugoslavije koja je uvećala grudi u vreme kada to nije bilo popularno i lako dostupno:

- Lepe grudi sam videla na Zorici Brunclik. Prišla sam joj i šapnula da hoću i ja takve, gde to ima da se kupi? Ona mi je dala broj klinike, ja sam pozvala, zakazala i uradila. Zorica mi je zamerila što sam je bez pitanja u svojoj knjizi pomenula kao prvu damu koja je uradila silikone, ali mislila sam da nema potrebe jer je ona jaka, samosvesna žena koja je u mnogo čemu bila prva.


Voditeljka je priznala i da nije samo uvećala grudi već da je u mladosti imala intervencije i na licu, pa se našalila na svoj račun:

- Volim da kažem da nijedan deo mog tela nije isto godište. To je, naravno, šala, ali kao vrlo mlada devojka operisala sam nos. Nije mi se tada dopadao i htela sam manji, ali sada ne znam što mi je to trebalo - kroz smeh je konstatovala poznata voditeljka.

Iako se kroz karijeru dugu 50 godina oprobala i kao glumica, pevačica i književnica, Suzana je naglasila koje joj je zanimanje primarno:

- Sebe najpre smatram pevačicom. Tako sam i počela karijeru i volela bih da sledeće godine, kada proslavljam jubilej, 50 godina bavljenja javnim poslom, uradim i jedan trajni snimak za "Radio Beograd"- rekla je Suzana, koja je u završnom procesu overe papira za odlazak u penziju.


Voditeljka se prisetila i perioda saradnje sa Sašom Popovićem i jasno objasnila prirodu njihovog odnosa:

- Saša me nije naročito muvao, bio je tada vezan za Brenu. Radio mi je jednu ploču, pa je jednom prilikom došao kod mene da vidi stajlinge. Uzeo je makaze i sve suknje mi skratio na mini. Rekla sam mu tada: "Nisam ja Lepa Brena", a on je odgovorio: "Ti nikada ne možeš da budeš Lepa Brena." Dirnuo mi je malo u sujetu, ali sam u tom periodu nosila izuzetno kratko - objasnila je voditeljka.

Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR