Glas Javnosti

ŠUŠKALO SE O NJENOJ I MARIJINOJ VEZI, a onda se pobednica ZVEZDA GRANDA ODSELILA u ŠPANIJU: Ja sam tu gde jesam!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Mlada Bosanskoherecgovačka pevačica Džejla Ramović preselila se u Španiju, tačnije u Barselonu gde bi trebalo da završi studije.

- Odlično mi je ovde. Baš sam zadovoljna. Jako sam srećna što je fakultet konačno otpočeo. Sve ide po planu. Nedostaju mi članovi porodice i pas. Ovde je sve drugačije. Puno je izazova, a ja sam željna znanja. Ušla sam u sve ovo sa znatiželjom i voljom da naučim što je više moguće - istakla je pobednica muzičkog talent šou-programa "Zvezde Granda" za "Grand Magazin".

- Ja sam tu gde jesam, ali to ne znači da sam odustala od muzike ili da sam napustila bilo šta. Pevanje će uvek biti moj prvi poziv, ali oduvek sam želela da se usavršavam i radim na sebi, a sada je pravo vreme za to. Čitav splet okolnosti me je doveo baš u Španiju. Volim njihovu kulturu i jezik, a presudilo je to što sam našla fakultet koji mi odgovara - dodala je.

- Uskoro ću imati nastup u Srbiji, u Beogradu, tačnije. Iako ovde živim, to ne znači da neću posećivati roditelje u Bosni i Hercegovini ili nastupati u regionu. Ipak, slobodni su mi samo subota i nedelja, pa ćemo videti kako ću se uklapati u sve to. Za sada sam izdala samo jednu pesmu jer se naprosto nije desila druga pesma koju sam osetila želju da snimim - istakla je Džejla.

- Ne želim pošto-poto da snimam bilo šta, čisto da bih imala još neku pesmu. Nadam se da će mi se uskoro desiti neka kvalitetna numera. Ja ne pišem muziku, tako da je samo potrebno da doživim to nešto što čujem, a onda ću taj projekat rado predstaviti publici. Ovde me ljudi, naravno, ne prepoznaju. Desilo mi se samo dva puta da me neko zaustavi na ulici jer me je prepoznao, ali to je bilo u doba turističke sezone - zaključila je ona.

Iako se ranije šuškalo da između nje i Marije Šerifović navodno postoji ljubavna veza, obe pevačice su to demantovale, potvrđujući da su samo prijateljice.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR